Søg efter nye mobilabonnementer med Alexa

søg på mobilabonnement med alexa

Når jeg søger på nyt mobilabonnement, spørger jeg Alexa!

Anita Salem, en menneskelig systemforsker, udtalte: “Jeg har email, et SmartHome, en SmartPhone og en Apple Watch. Når jeg har et spørgsmål, så slår jeg jeg det op (goggler) med mit nye mobilabonnement. Når jeg ikke kan tænke på navnet på en sang, søger jeg ikke min hukommelse, men spørger og søger via Alexa (musikdamen). Når jeg er ensom, kontrollerer jeg Facebook eller tekster en ven. Når jeg går en tur, bliver jeg fortalt af min kalender, at jeg har nye møder om lidt og at jeg har travlt. Jeg har en anden app, som fortæller mig, at jeg går for langsomt, og jeg får en tekst, der får mig til at tænke på i morgen. Når jeg venter i kø, venter på det grønne lys i fodgængerteltet eller venter på en ven, læser jeg tekster eller nyheder eller en bog på min lille skærm.

mobilabonnement

At tale om livet med en nær ven – Hvad savner jeg?  – Jeg savner at tale om livet med en nær og god ven – Bruge min hjerne til at være spontan og være tilfreds med mig – altså give mig nogle inspirerende tanker som vil give mig nogle super følelser af indre ro, glæde, lykke etc.  Eller vandre og lytte til fuglene og se min hund vælge det rette sted at tisse når vi går en aftentur. Standse og nyde en pause, i det hvide rum imellem, det brede åbne rum, hvor verden lever.”

David S. H. Rosenthal, pensioneret chefforsker, sagde: “De, der ikke kan huske fortiden, er fordømt for at gentage den” – George Santayana. Samfundets hukommelse er flyttet fra papir, til et digitalt medium på nettet. Jeg har brugt de sidste to årtier til at arbejde for at opbygge værktøjer og organisationer for at gøre internettet mindre flygtigt.

En lav evaluering for at undgå en præsentation af opgave til andre elever – Meredith P. Goins, en gruppeleder, skrev: “Min 15-årige søn elsker at snakke med vennerne om natten efter middagen via et spil, men han er så fokuseret på spillet at han glemmer at der nu er gået 3 timer og at han har stadig ikke lavet sine lektier. Han har ingen impulskontrol. Han er utålmodig – den skal indlæses nu! – og han har ikke stærke personlige kommunikationsevner. Børn er gode til at tale i små grupper eller via tekst eller via spil, men er relativt dårlige når de skal kommunikere i mere professionelle situationer. For eksempel har min søn og nogle andre børn foretrukket at tage en evaluering C på et papir i stedet for en A, fordi de ikke ville stå og præsentere deres resultater for de andre i klassen.”

En professor skrev: “En negativ anekdote: År fra nu kan filmskabere skildre folk, der smed deres mobiltelefoner ”overbord”, sådan som de i dag skildrer folk fra en tidligere æra, hvor regering og folketing greb ind med love og reguleringer for at stoppe all rygning for hele landets befolkning.

Jeg spiste for nylig på en meget high-end restaurant for at fejre en særlig lejlighed, og folkene ved siden af ​​os tilbragte hele aftenen at fotografere deres mad til at sende det på Instagram, sms’er og slå ting op online med mit nye CBB mobilabonnement.

En af individerne havde sin mobiltelefon i hånden hele tiden. Jeg finder lignende adfærd blandt mange andre. Samtaler på fester hvor jeg har set folk fokusere på deres telefoner og følge med i hvad der sker digitalt, vende sig væk fra andre omkring dem – og vælge at blive isoleret, men hyperconnected til deres venner på sociale medier.

Jeg har set folk sidde med hinanden i restauranter eller cafeer og stirre på deres telefoner i stedet for at tale med hinanden, og forældre ignorerer deres børn til fordel for at sende SMS på deres telefoner (herunder på strande, svømmebassiner osv.).” – Hvordan kan vi genskabe den intime atmosfære blandt par eller venner igen?

Dårlige vaner – erstattes efter 6 uger med en ny Uphill Vane – Erin Valentine, en forfatter baseret i Nordamerika, skrev: “Et simpelt eksempel på teknologi, der påvirker trivsel, er, når du spiser middag med din familie. Dem der voksede op for 10-15 år siden, var ingen distraktion fra samtalen over måltidet. Nu er mobiltelefonerne på bordet og i folks hænder. Konversationen kan forstyrres eller bare gå tabt på grund af at telefonerne er så let tilgængelige.” – Det er påkrævet at ændre disse dårlige vaner – efter 6 uger ved vi jo, at den dårlige vane bliver helt naturligt erstattet af den nye vane.